Târgu Mureș : 0758 835 780 | Târnăveni : 0770 778 590 | Reghin : 0770 883 042

Termene și condiții

      SC Vizual Med SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

      SC Vizual Med SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către SC Vizual Med SRL pentru a trimite utilizatorului confirmări, diverse oferte speciale, promoții, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

      Conform cerințelor Legii Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată; și ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC Vizual Med SRL. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră. ori o altă persoană.

      Ce date colectăm

      Această Declaraţie de confidenţialitate se aplică tuturor datelor cu caracter personal colectate de noi sau transmise nouă (sau unor terţi colaboratori, atent selecţionaţi, ce acţionează pe seama noastră). Sunt “date cu caracter personal” orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.

      Colectăm date cu caracter personal, exemplificativ, dar nu limitativ, când:

 • solicitați o programare telefonică/online
 • utilizați site-urile noastre web
 • înregistrați o comandă
 • vă înregistrați pentru produse online
 • solicitați materiale sau informații( ex. Newsletter)
 • participați la sondaje și evaluări
 • participați la promoții, concursuri
 • ne contactați

      Tipurile de date cu caracter personal colectate pot include exemplificativ, dar nu limitativ:

 • numele și prenumele dumneavoastră
 • cod numeric personal
 • adresa de e-mail
 • număr de telefon
 • adresa de domiciliu
 • informații pentru facturare, în cazul în care efectuați o achiziție
 • orice altă informție pe care ne-o furnizați când utilizați site-ul nostru sau când comunicați cu noi

      Dezvăluirea informațiilor personale

        Păstrăm confidenţiale datele dumneavoastră cu caracter personal. Noi nu vom vinde, distribui sau da spre folosinţă datele dumneavoastra personale către terţi decat dacă avem permisiunea dumneavoastră expresă sau dacă suntem obligaţi prin lege să procedăm în acest sens. Putem folosi datele dvs. personale pentru a vă trimite materiale promotionale ale terţilor despre care noi credem ca va pot interesa şi numai daca ne comunicaţi că doriţi să se întample acest lucru.

      Datele personale introduse de către utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile cuprinse în formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client, informări despre eventualele promoții.

      SC Vizual Med SRLnu oferă, nu vinde și nu face schimb de adrese e-mail, nu divulgă adresa de e-mail altor persoane, fără acordul dumneavoastră explicit. Datele personale vor putea fi, însă, transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

        Informațiile personale colectate de www.vizualmed.ro sunt, după caz, numele și prenumele utilizatorului, adresa e-mail, telefon, adresa de corespondență, oraș, județ. Aceste informații servesc la procesarea și livrarea produselor comandate de către uitilizatori și informarea acestora cu privire la posibilele promoții care vizează produsele comercializate de www.vizualmed.ro. Compania nu dezvăluie, publică, vinde sau face schimb de date și informații personale. Este de la sine înțeles că informațiile dvs. personale pot fi dezvăluite de către companie, urmând întotdeauna procedura impusă de lege, atunci când acestea sunt solicitate de către o autoritate publică, Curte, etc.

      Date cu caracter personal

      Datele cu caracter personal pentru care se impune securitate sporită, cum ar fi detalii bancare sau informații referitoare la cardul de credit/debit nu sunt colectate sau introduse pe site-ul www.vizualmed.ro., iar responsabilitatea asupra lor revine procesatorului de carduri partener, in speță, www.mobilpay.ro care oferă soluția de criptare cu certificat SSL pentru introducerea și procesarea detaliilor de plată în siguranță.

      În timp ce răsfoiți www.vizualmed.ro, cookie-uri pentru publicitate pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastră doar în scopul de a înțelege care sunt interesele dumneavoastră. Partenerii noștri de publicitate, Google, Facebook ne oferă posibilitatea apoi de a vă prezenta publicitate retargetata pe alte site-uri pe baza interacțiunilor dumneavoastră anterioare cu  www.vizualmed.ro. Tehnicile pe care partenerul nostru le folosește nu colectează date cu caracter personal, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa email, adresa de corespondența sau numărul de telefon.

      SC Vizual Med SRL nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.vizualmed.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Termeni legali

      Site-ul www.vizualmed.ro este deținut și administrat de societatea SC Vizual Med SRL, având urmatoarele date de identificare:

Cod Unic de Înregistrare 23885041

J26/901/2008

Sîncraiu de Mureș, str. Răsăritului, nr. 44, Județ Mureș

Telefon: 0758 835 780

E-mail: contact@vizualmed.ro

      Navigarea pe site-ul www.vizualmed.ro, urmată de comandă, echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice client.

      Vizualmed.ro îșî rezervă dreptul de a face modificări în conținutul acestui site, precum și modifcări în cadrul Termenilor și condițiilor de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

      Definiții

 • VIZUAL MED — denumirea comercială a societății SC VIZUAL MED SRL Romania.
 • Vizitator — orice persoană care vizitează site-ul www.vizualmed.ro , dar nu este înregistrat pe site cu Username și Parolă (nu este utilizator).
 • Utilizator — orice persoană care vizitează site-ul www.vizualmed.ro  și este nregistrat.
 • Site — domeniul www.vizualmed.ro și subdomeniile acestuia.
 • Newsletter — campanie online de informare a clienților asupra unor promoții desfășurate de vânzător într-o anumită perioadă de timp.
 • Client — persoană fizică / persoană juridică ce efectuează o comandă.
 • Produse și Servicii — orice produs și serviciu înregistrate în comandă, care urmează a fi furnizate de către vânzator, clientului.
 • Comandă— un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vănzător și client prin care clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și Servicii și să facă plata acestora.
 • Vânzător — SC EUROPTICA SRL, având urmatoarele date de identificare:
 •   Cod Unic de Înregistrare: RO23739780
  • J26/744/2008
  • Târgu Mureș. Str. Progresului, Nr. 15/9, Județ Mureș
 • Contract — o comandă confirmată de către vânzător, prin care vânzătorul este de acord să vândă și să livreze produsele iar clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor produse.
 • Curier — orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

        Drepturile de proprietate Intelectuală

      Conținutul site-ului www.vizualmed.ro : imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea SC VIZUAL MED SRL și a furnizorilor săi și este apărată de LEGEA nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC VIZUAL MED SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.