Târgu Mureș : 0758 835 780 | Târnăveni : 0770 778 590 | Reghin : 0770 883 042

Team Building VizualMed

Team Building VizualMed

Team Building VizualMed

 

 

      Echipa Vizual Med este unită…atât de unită încât o pot numi familie.

      O familie care se dezvoltă și primește membri noi pe parcursul dezvoltării, cu brațele deschise și cu inima plină de speranță, că alăturându-te nouă, vom deveni mai buni.

      Investim în noi și în comunicarea dintre noi, pentru a vă putea face față vouă, clienților, cât și cerințelor voastre.

      Ne dorim să comunicăm cât mai bine între noi pentru ca mâna de ajutor întinsă spre voi, să poată transmite tot ce este mai bun.

      Suntem de părere că o decizie bună nu se ia pe cont propriu, astfel, colaborăm în tot ceea ce vă privește pe voi, dragii mei.

      Abia acum am reușit să deslușesc tot ceea ce s-a întamplat pe parcursul team building-ului cu Zoltan Vereș.

      Cu fiecare zi ce trece, aflăm tot mai multe unii despre alții, ne cunoaștem tot mai bine și reușim să ne sincronizăm fără prea multe vorbe. Investim în noi…și pot să afirm că am în jurul meu oameni cu care rezonez perfect, oameni cu un suflet nemărginit.

      Organizăm cât se poate de des, ieșiri împreună…în afara agitației din cabinete, precum și training-uri pentru echipa noastră.

      Nu ratăm nici o ocazie care ne poate deșira personalitatea, fără constrângeri, unii în fața celorlalți. Poate uneori stresul, agitația și viteza cu care trebuie să muncim pentru a vă oferi cel mai bun produs, ne acaparează…Însă în momente de genul acesta știm la cine să apelăm și deja am învățat să ne susținem și motivăm singuri unii pe alții.

      Îmi doresc, cu ocazia aceasta, să vă transmit vouă, cititorilor mei, cât de mult timp și suflet acordăm relației dintre noi, pentru a funcționa mai bine pentru voi!

      Însă, pe lângă acest aspect, îmi doresc ca echipa mea să înțeleagă cât sunt de recunoscătoare pentru tot ceea ce îmi oferă mie, ca și coordonator, însă și vouă; să știe cât sunt de mândră că am un asemenea colectiv!

      Vă mulțumesc că mă susțineți, vă mulțumesc că vă implicați în tot ceea ce înseamnă acest vis pentru mine, care, cred eu, a devenit un țel și pentru voi.

      Voi fi aici pentru voi oricând este necesar!

      Nu promit să fiu cea mai puternică și să nu am nevoie de voi, pentru că fără voi, echipa mea, nu aș fi putut ajuta atât de multe suflete, însă voi încerca să fiu stâlpul acestui colectiv, să vă puteți baza pe mine în orice moment!

      Îmi doresc să rămânem la fel de uniți întotdeauna!Se întâmplă să nu le avem pe toate împreună dar, împreună avem tot!

Cu recunoștință și mulțumire,
Dacia Hîncu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu se publică. Câmpurile necesare sunt marcate cu *