Târgu Mureș : 0758 835 780 | Târnăveni : 0770 778 590 | Reghin : 0770 883 042

Saint Laurent & GUCCI

Saint Laurent & GUCCI

Saint Laurent & GUCCI

Eyewear
Fall Winter 2018/2019

      Doresc să încep acest articol prin mulțumiri.

      Mulțumiri față de voi, cei prezenți la eveniment, față de echipa mea, care s-a implicat cu pasiune și dragoste în tot ceea ce a reprezentat acest proiect, cât și față de colaboratorii noștri, pe care îi voi aminti aici, încă o dată, dat fiind emoția care m-a copleșit în seara evenimentului.

      Cei prezenți, au putut viziona, proba și achiziționa produsele extravagante din colecția toamnă/iarnă 2018/2019 ale casei de modă GUCCI, precum și elegantele piese Pomellato și Saint Laurent Paris.

      Cele două colecții unice, urmăresc linia clasică a anilor 70`-80` și sunt adaptate, prin anumite accesorii, la modernism.

      Ochelarii de soare sau ramele de vedere nu mai sunt un simplu dispozitiv medical. De ceva ani, ei se prezintă ca și bijuterii și se punctează fiind piesa finală a ținutei. Ramele colorate, pietrele semiprețioase, formele extravagante precum și liniile fine,discrete pot scoate din anonimat orice ținută, plasându-vă în centrul atenției.

      Invitații s-au bucurat de un Fashion Show, în cadrul căruia au putut observa piesele unicat din colecțiile S.L. & GUCCI, adaptate diferitelor ținute.

      Pe această cale, mulțumim și tinerilor implicați în prezentare, care au dat dovadă de stil și profesionalism.

      Ne dorim să aducem pe piața Târgumureșeană, accesorii definitorii, pentru fiecare stil vestimentar în parte.

      Așadar, la VizualMed , puteți găsi în exclusivitate, colecțiile celor mai mari case de modă Gucci, Saint Laurent, precum și Bottega Veneta, Alexander McQueen, Stella McCartney, Brioni, Christopher Kane, Tomas Maier, Boucheron, Pomellato, Puma.

      Să vă spun câte ceva despre coafurile și make-up-ul modelelor din cadrul prezentării? Totul a fost WoW, nu?

      Coafurile au fost realizate de echipa salonului „Vision Corner”, salonul și echipa cu cele mai multe premii naționale și internaționale din Târgu Mureș; în ultimii 3 ani pe primul loc la culoare și styling în România.

      De altfel, Andrea Șimon a reprezentat România la Campionatul Mondial de Styling din Londra, fiind foarte apreciată pentru creațiile sale.
Puteți viziona și alte creații „Vision Corner” aici.

      Make-up-ul modelelor a fost realizat de Mihaela Giurgiu. O puteți găsi pe FaceBook aici, iar hainele au fost asigurate de magazinul NO1.

      Cât despre cei care ne-au îndulcit seara, „The Cheese Cake House”, vă pot spune că sunt 3 tineri antreprenori, care au reușit să dezvolte din pasiune, un business de success. Îi găsiți aici.

      „Dj C-ONE” s-a ocupat de sonorizare. Îl puteți găsi aici.

      Pozele de eveniment au fost realizate de Andrea Kovacs și le puteti accesa aici.

      Partenerii noștri principali, K Optik, distribuitorul oficial în România al Kering Eyewear S.p.A., proprietarul brandurilor de ochelari de soare și rame de vedere amintite mai sus, îi găsiți în cabinetele noastre sau pe site-ul de prezentare.

      Vă mulțumesc încă o dată tuturor celor prezenți la eveniment. Ne-am simțit extraordinar alături de voi!
Sper să ne reîntâlnim, într-un număr cât mai mare și la viitoarele evenimente marca VizualMed, să socializăm și să ne bucurăm de pasiunile comune!

      Cu recunoștință și mulțumire,
      Dacia Hîncu

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *