Târgu Mureș : 0758 835 780 | Târnăveni : 0770 778 590 | Reghin : 0770 883 042

Leul Vizu`

Leul Vizu`

Leul Vizu`

          O dată cu începerea campaniei „Vedere clară, ochi sănătoși! 2019”, organizată de Lions Club Târgu Mureș în colaborare cu Vizual Med , v-am făcut cunosțintă cu Leul Vizu`.

          M-am gândit așadar să vă povestesc cum ne-a venit idea de a adăuga o mascotă în echipa noastră, precum și responsabilitațile ei.

          Totul a pornit de la o idee a fiicei mele, Cezara. Fiind membru activ al Clubului Lions Târgu Mureș, și  colaborator pe mai multe ramuri în cadrul firmei Vizual Med, a fost de asemenea prezentă la unele Screeninguri oftalmologice din cadrul campaniei.

          Impresionată de cât de liniștiți sunt copiii și de cat de neinvazivă este această procedură de  depistare a problemelor oftalmologice la copii, a început să se gandească cum să îi recompensăm pentru răbdare pe cei mici.

          Așa a apărut Vizu`, prietenul nostru, care mai poartă uneori și ochelari. E responsabil cu voia bună și încurajarea celor mici, care se tem de  „doctor”.

          Vizu` este prezent la fiecare acțiune din această campanie, precum și la orice eveniment privat marca Vizual Med sau sponsorizat de noi.

          De altfel, vom organiza și zile speciale de programări, în prezența Leului Vizu`. Vă anunțăm curând când vor fi și aceste date.

          Bucuria a fost fără margini la întâlnirea cu Vizu`!

           Scopul acestei idei a fost de a transforma orice consult medical din cadrul firmei Vizual Med, într-un act plăcut/distractiv de colaborare pacient(copil) – medic, precum și de a crește rata întoarcerii la controalele de rutină.

 

           Cu recunoștință și mulțumire,

           Dacia Hîncu

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *