Târgu Mureș : 0758 835 780 | Târnăveni : 0770 778 590 | Reghin : 0770 883 042

DNEye® Scanner Rodenstock 2+ la VIZUAL MED !

DNEye®  Scanner Rodenstock 2+  la VIZUAL MED !

Atinge experiența si performanța  vizuală perfectă, cu ajutorul lentilelor  Rodenstock personalizate special pentru tine!

Tehnologie unică la nivel mondial pentru crearea corecției ideale!

           Vederea clară este esențială în fiecare situație.

           De aceea îți oferim șansa să utilizezi 100% potențialul vederii tale, atât ziua,cât și noaptea.

           În cabinetele VIZUAL MED vei găsi cel mai inovativ aparat de analiză detaliată  a ochiului, DNEye®  Scanner 2+  de la RODENSTOCK.

           De ce este această tehnologie unică în lume?

           În primul rând, ochii sunt măsurați cu scannerul ultra modern Rodenstock DNEye®  2+. Toată această măsurătoare este complet automată și foarte precisă, fiind măsurate 7.000 de puncte caracteristice ochiului uman.

           În plus, scannerul DNEye®  2+ nu măsoară doar valorile standard pentru miopie ,hipermetropie,curbura corneeii, ci chiar și reacția pupilei în timpul zilei  și al nopții. În același timp sunt înregistrate toate modificările și mișcările ochilor tăi, precum și aberațiile individuale, respectiv sensibilitatea la contrast, vederea slabă pe timp de noapte și alte reacții bruște cărora ochii tăi trebuie să le facă față relaxați.

           Modul în care ochelarii se așează pe față joacă un rol decisiv în fabricarea lentilelor personalizate. Datele cheie de măsurare sunt colectate cu Rodenstock ImpressionIST®, un sistem de centrare video 3D.

           Pur și simplu te uiți în oglinda ImpressionIST® iar imaginile sunt înregistrate din două perspective, de două camere. Folosind aceste imagini combinate cu cadrul selectat, parametrii feței tale sunt măsurați exact, la fel și distanța dintre pupile și diametrul lor.

           După ce toate măsurătorile au fost efectuate  (investigația durează un minut și jumătate) medicul dumneavoastră va trimite rezultatele, printr-un canal perfect securizat, către echipa Rodenstock pentru a putea începe adevaratul ,,secret,, al tehnologiei DNEye®  2+: calcularea și fabricarea lentilelor perfect personalizate pentru ochii tăi, adaptate ideal în orice punct vizual.

           Rezultatul?

           Cele mai precise lentile din toate timpurile, cu ajutorul cărora vei maximiza în sfârșit potențialul vederii tale.

           Cu tehnologia DNEye®  2+  ochii tăi se simt imediat confortabil.

  • Lentile personalizate
  • Vedere clară și sigură
  • Câmp vizual mai larg
  • Culori mai vii ca niciodată
  • Experiență vizuală naturală
  • Contrast mai accentuat

           Cine poate beneficia de această investigație?

           E atât de versatil! Cu ajutorul tehnologiei DNEye®  2+  pot fi examinați atât adulții cât și copiii, singura condiție pentru cei mici este răbdarea. În timpul măsurătorii, este necesar să stai nemișcat timp de un minut și jumătate.

            Prețul unei astfel de investigații  în cadrul cabinetelor VIZUAL MED  este mic în comparație cu clinicile de specialitate unde este disponibil DNEye®  2+  din Austria, Ungaria sau Germania.

           Vederea clară este esențială în fiecare situație! Alege ce e mai bun pentru ochii tăi!

           Cu recunoștință și mulțumire,

           Dacia Hîncu

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *