Târgu Mureș : 0758 835 780 | Târnăveni : 0770 778 590 | Reghin : 0770 883 042

Screening ocular la copii PlusOptix

Cel mai inovator aparat pentru depistarea problemelor oculare la copiii peste 6 luni

      Medicul oftalmolog poate depista tulburările de vedere ale copilului tău începând cu vârsta de 6 luni, folosind o tehnologie de ultimă generație. PlusOptix este un screening vizual foarte valoros deoarece: compară dioptriile între cei doi ochi (depistează anizometria);depistează hipermetropia,miopia și astigmatismul; verifică reflexele corneene și alinierea simetrică a ochilor și permite diagnosticul precoce a strabismului; compară pupilele la ambii ochi, simultan (depistează anizocoria).

      Testarea este ușoară, rapidă, fără picături sau investigații suplimentare. Metoda are valoare de screening, ulterior medicul va stabili frecvența vizitelor și conduita terapeutică.

      La copii este esențial examenul fundului de ochi care se efectuează cu picături de dilatare. În cazul unei cooperări dificile sau copil mai sensibil, oferim posibilitatea instilării picăturilor la domiciliu de către parinți, urmând să se prezinte în decurs de o oră jumătate la cabinet,deoarece avem nevoie de o bună colaborare cu copilul, noi tinând foarte mult la stabilirea unei relații medic-pacient bună.