Despre noi

Inființată în 2008, Vizual Med este o firmă cu capital privat integral românesc.

Domeniul principal de activitate este asistența medicală specializată, iar secundar sunt activitățile conexe actului medical.

Feedback-ul constant ți continuu din partea pacienților este însușit și valorificat pentru imbunătățirea serviciilor oferite.

Caracterul inovator al firmei constă îndeosebi în orientarea activității către un segment mai putin explorat, respectiv identificarea timpurie și tratarea cu cele mai noi metode și aparate a deficiențelor de vedere la copii.

Odată cu proiectul VIZUAL MED, am înclinat și spre a oferi copiilor și părinților, șansa de a fi informați corect. Așadar, am creat, împreună cu Lions Club Târgu Mureș, proiectul ,,Vedere clară, ochi sănătoși”, prin care oferim screening gratuit copiilor din creșe, grădinițe și școli ale județului Mureș. Astfel,copiii au șansa unor ochi sănătoși, de la vârste fragede, iar părinții, oportunitatea de a se informa gratuit.

Activitatea noastra derulata pe aceasta linie este incununata de succes, ajutorul pe care l-am acordat copiilor pentru a le reda o cat mai buna vedere, favorizandu-le o buna integrare si dezvoltare socio-scolara.

Componenta de optica medicala s-a dezvoltat, pe langa ochelarii de corectie producem si pandativele optice “OCHIO”, produs inregistrat al firmei noastre.

Faceți cunoștiință cu personalul nostru:

Dr. Dacia Hîncu

Medic primar oftalmolog
Doctor în științele medicale

Dr. Biró Annamaria

Medic specialist oftalmolog

Dr. Kiss Anna Enikő

Medic specialist oftalmolog

Dr. Diana Constantinescu

Medic primar oftalmolog

Eniko Vultur

Asistent medical

Andrea Ștefan

Asistent medical

Adriana Sprâncean

Asistent medical

Mariana Sărăcuț

Manager

Andrada Șipoș

Asistent comercial

Loredana Airinei

Asistent comercial